Percussion & Voice - A Danubia Ütőegyüttes és Gájer Bálint koncertje

A swing, a latin és a popzene ezer arca Gájer Bálinttal és a Danubia Ütőegyüttessel

Jegyvásárlás

Hűségprogram
2024. április 13. | szombat | 19:00 - 20:30
1093 Budapest Mátyás u. 8., Budapest Music Center, Koncertterem
7000 Ft

A Danubia Ütőegyüttes új műsorában, egy különleges, eddig ritkán tapasztalt zenei felfedezőútra invitál minden zenekedvelőt! Az énekhang és az ütőhangszerek meglepő és mindig fordulatos világába kalauzolja el Önöket.

Gájer Bálint és a Danubia Ütőegyüttes közös produkciójában a swing, a latin és a popzene ezer arcát tárják Önök elé, egy egészen új megszólalásban. A közönség két világ, a bársonyos énekhang és az ütőhangszeres kamarazene találkozását tapasztalhatja meg a színpadon. A műsorukkal egyszerre igyekeznek nem csak a fülüket, de a szívüket is megérinteni.

Gájer Bálint és az együttes zenei dimenzióinak találkozása kétségtelenül olyan élményt fog nyújtani, amiről nem érdemes sem felnőtteknek, sem gyermekeknek lemaradni. Az est során kifejezetten erre a felállásra hangszerelt és újrakomponált dalok hangzanak el. Részben Bálint saját dalai, különböző országok, kultúrák ütős zenéi és olyan slágerek, mint a Skyfall vagy a Feeling Good.

Sőt, még az is elképzelhető, hogy Bálint is visszaidézi ütőhangszeres tanulmányait. Ez az izgalmas zenei fúzió senkit sem fog mosoly nélkül hagyni!

2024. április. 13. | szombat | 19:00 - 20:30
1093 Budapest Mátyás u. 8., Budapest Music Center, Koncertterem
7000 Ft